maandag 26 april 2010

CALLING ALL ASSISTANTS


Het vak van studioassistent wordt vandaag de dag soms flink onderschat. Als studioassistent behoor je tegenwoordig alle (technische) vragen te kunnen beantwoorden waar je klant het antwoord niet op weet. Freelancers hebben nog meer bagage nodig dan hun collega’s in vaste dienst, want vandaag sta je met een Canon of een Nikon te schieten en morgen weer met een Hasselblad. En hoe ontwikkel je al die verschillende beeldformaten? Natuurlijk kun je de kortste weg nemen en een programma kiezen dat met (vrijwel)alle beelden overweg kan. Maar de kortste route is meestal niet de mooiste.
Dus kun je als assistent best wat hulp gebruiken. Daarom hebben wij onze Hasselblad Phocus training voor assistenten opgezet.

In de Hasselblad Phocus training behandelen we de workflow van Hasselblad (3FR /FFF) bestanden uit de Hasselblad H serie camera’s en CFV backs. We leren je hoe je snel en gemakkelijk perfecte beelden uit de Hasselblad Phocus software haalt en laten zien hoe je Phocus kan aanpassen aan je werksituatie. Kies voor een simpele workflow of juist voor heel uitgebreide mogelijkheden. Natuurlijk leren we je ook hoe je de Hasselblad camera’s vanuit Phocus besturen. Kortom in een dag leren we je om op een simpele en overzichtelijke werkwijze met de Hasselblad bestanden om te gaan en hoe je de beste resultaten haalt.

Maar omdat “all work and no play” geen interessante vulling van een dag is breken we de dag met een lunch zodat je ook op je gemak eens bij kan praten met andere assistenten en fotografen. Kortom een dag die met uitstek geschikt is voor assistenten, maar ook voor stagiaires, die hun kennis en voorsprong op de concullega’s willen vergroten. Dus schrijf je snel in.

Toegang: Gratis (wel inschrijven)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten