donderdag 22 juli 2010

Mamiya nu via Calumet Photographic


Na een periode van betrekkelijke stilte, waait er weer een frisse wind bij Mamiya. Mamiya komt niet alleen met nieuwe producten maar ook met nieuwe verkoop- en distributiekanalen.

Calumet Photographic gaat per 1 augustus de distributie verzorgen van Mamiya producten in Duitsland, Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Calumet zal zich daarbij concentreren op alle digitale producten die zijn gebaseerd op het Mamiya 645 DM systeem. De serie omvat drie modellen met 22, 28 en 33 megapixels.

Omdat Mamiya onderdeel is van Phase One worden de camera's geleverd met de Phase One Capture One software, die al door veel fotografen wordt gebruikt en geïntegreerd is in hun bestaande workflow.

Mamiya introduceert nieuwe producten, zoals bijvoorbeeld door Schneider Duitsland ontwikkelde objectieven met een centraal sluiter maar ook een nieuwe website, een nieuw bedrijfslogo en nieuwe en aantrekkelijker verpakkingen.

Calumets Managing Director Christof Bergmann en Product Manager Michael Rühmland zijn heel enthousiast over de ontwikkelingen bij Mamiya.: "Dit is precies het juiste moment voor deze producten. Goed ontworpen, met een betrouwbare supply chain, beschikbaar voor verhuur en dit voor lage prijzen."

"Een complete set van camera en digitale achterwand kost € 6990 slechts excl. BTW. En we zullen zeker nadenken over iets speciaals voor de start."


Meer informatie over de Mamiya DM systemen op de Calumet website

Geen opmerkingen:

Een reactie posten