zaterdag 19 september 2009

Calumet koopt niet grijs


Steeds vaker staat op internet fotoapparatuur te koop voor bodemprijzen. Prijzen die serieuze fotohandelaren als Calumet niet kunnen hanteren. Waarom niet? Eenvoudigweg omdat het dikwijls gaat om producten die niet voor de Nederlandse markt bestemd zijn. Deze producten zijn dan niet voorzien van een Nederlandse gebruiksaanwijzing en zijn zonder fabrieksgarantie.

Calumet is een internationale onderneming met vestigingen in verschillende delen van de wereld. Daardoor heeft Calumet verschillende internationale overeenkomsten met fabrikanten van apparatuur en accessoires. Apparatuur van grote merken als Canon of Nikon moeten wij rechtstreeks bij de locale vertegenwoordiging van deze merken betrekken. Parallelimport uit landen buiten de Europese Economische Ruimte (EER) is daarbij wettelijk uitgesloten. Op 18 augustus 2009 is dat door een uitspraak over parallelimport door de rechtbank in Den Haag nog eens nadrukkelijk bevestigd.

Alleen door rechtstreeks in te kopen bij lokale vertegenwoordigers of vestigingen van de fabrikanten kunnen wij ervoor zorgen dat de klant voor reparatie en service niet alleen bij ons als leverancier maar ook bij de fabrikant kan aankloppen. Producten die wij verkopen zijn van hoge kwaliteit en verdienen nu eenmaal ook een perfecte service en support.

Neem dus geen enkel risico bij de aankoop van hoogwaardige fotoapparatuur. Kopen bij Calumet betekent zekerheid en betrouwbaarheid. Een snelle koop tegen een aantrekkelijk lijkende prijs kan uitdraaien op een dure aangelegenheid als je service en support nodig hebt. Bescherm jezelf en je bedrijf daartegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten