zaterdag 19 december 2009

Voor Hasselblad en Profoto kom je ook in België naar Calumet


Het is in België het afgelopen jaar erg onduidelijk rond Hasselblad en Profoto geweest. De professionele markt is de laatste tijd ook drastisch veranderd. Enkele camerafabrikanten en leveranciers hebben zich teruggetrokken. En als klant is het soms niet meer te volgen wie er nu wat levert. Belangrijk is te weten dat je ook voor deze merken bij Calumet terecht kan. Sterker nog, onze activiteiten voor deze merken zijn nog verder geïntensifieerd.
In de loop der jaren heeft Calumet zich wereldwijd ontwikkeld tot marktleider op het gebied van digitale middenformaat camerasystemen en studioverlichting. Hoewel de prijzen van middenformaatsysteem dalen blijft het toch een fikse investering. Wij van Calumet kennen de foto-industrie van binnen en van buiten. Wij helpen je graag bij het nemen van beslissingen bij de aanschaf of service van je apparatuur. Ben je toe aan een nieuwe investering en wil je graag een Hasselblad of Profotoset in je eigen omgeving testen? Stuur dan een mailtje met je verzoek naar aileen.vanderaa@calumetphoto.be. Of nog sneller bel 0479 70 37 80 en maak een afspraak.
Nog niet aan de aanschaf van een middenformaatsysteem toe maar af en toe wel de behoefte? Weet dan dat je bij ons ook gewoon een H3DII 50MP per dag kan huren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten