maandag 1 februari 2010

Een Nieuwe Generatie Middenformaat Camera's


Hasselblad heeft de laatste 50 jaar de fotografie meerdere keren naar nieuwe hoogten gebracht. Woensdag 10 februari is het weer zo ver. Op 50 plaatsen in de wereld presenteert Hasselblad haar nieuwste model in de H4D serie. Een van die plaatsen is bij Calumet Amsterdam. Kom daarom woensdag 10 februari naar Calumet Amsterdam (of als je niet kan donderdag 25 februari naar Calumet Antwerpen), voor een hands-on demonstratie van de nieuwe H4D-40. Maak ook gelijk kennis met de nieuwe Hasselblad Owners Club, een "members only" website waar Hasselblad gebruikers hun werk aan meer dan 1.4 miljoen bezoekers per jaar kunnen presenteren en nog veel meer.

Met de introductie van de Hasselblad H4D serie zet Hasselblad opnieuw een nieuwe generatie middenformaat camera’s neer en ligt er een ultieme beeldkwaliteit en functies voor handen. De H4D laat je fotografie groeien op een manier waar je tot voor kort niet van durfde te dromen. De H4D-40 is net zo gemakkelijk te gebruiken als een 35mm d-slr camera en is voorzien van een 40 Megapixel sensor, de gemakkelijke nieuwe Phocus 2.0-software en de nieuwe True Focus AF. Met een prijs vanaf 13.995 euro (incl. 80mm HC) geeft de H4D-40 je al toegang tot het gehele Hasselblad systeem die is ontworpen om aan de behoeften van de meest veeleisende high-end commerciële fotografen èn de jouwe te voldoen.

Woensdag 10 februari Calumet Amsterdam
- Introductie van de Hasselblad H4D-40 - en Hasselblad Owners Club

Donderdag 25 februari Calumet Antwerpen - Introductie van de Hasselblad H4D-40 - en Hasselblad Owners Club. Presentaties van Hasselblad Phocus en de CFV-39 achterwand. En nog veel meer...

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen