woensdag 14 april 2010

CANON VERBETERT CPSCPS (Canon Professional Services) is al 15 jaar een onmisbare bron van ondersteuning en informatie voor professionele fotografen.

CPS leden kunnen altijd tijdens grote evenementen in Europa, zoals Grand Prix races of Fashion Weeks, op de benodigde ondersteuning van de aanwezige CPS teams rekenen. Of het nu gaat om een extra snelle reparatie of om directe hulp, de vertegenwoordigers van CPS staan altijd klaar.

Na 15 jaar ervaring was het tijd om eens opnieuw naar de opzet van deze belangrijke service te kijken. Met als resultaat dat na 15 jaar ervaring de dienstverlening van CPS nóg verder is verbeterd en nóg sneller en toegankelijker is gemaakt.

Vanaf nu biedt Canon een lidmaatschap voor het CPS programma aan op drie verschillende niveaus. Zo kunnen er meer professionals op de ondersteuning van CPS rekenen en wordt de kwaliteit van de service nog verder verbeterd.

Lid worden

Lid worden van CPS en dus gebruik maken van de voordelen van deze gratis service is simpel. Ga naar de CPS website canon-europe.com/cps en registreer je apparatuur. Afhankelijk van je camera bodies en objectieven krijg je automatisch een lidmaatschap op het bijbehorende niveau toegewezen.

Al lid? Snel updaten!

Om er voor te zorgen dat je CPS lidmaatschap op het juiste niveau is maar ook om in de toekomst van de voordelen gebruik te kunnen maken is het belangrijk om de registratie van je reeds geregistreerde apparatuur te updaten. Ga snel naar de vernieuwde CPS website canon-europe.com/cps en check en update je gegevens want je bestaande lidmaatschapskaart vervalt per juni 2010 (ook al staat er een andere vervaldatum op de kaart, deze is na juni niet langer geldig)De nieuwe CPS

  • Gratis lidmaatschap voor fotografen en videografen
  • Toegankelijker, sneller en betrouwbaarder
  • Drie lidmaatschapniveaus voor support op maat
  • CPS serviceafdelingen in alle Europese landen waar CPS vertegenwoordigd is
  • Reparaties binnen twee werkdagen (Platinumleden)
  • Gratis back-up apparatuur te leen voor Gold- en Platinumleden

Kijk voor meer informatie, registratie en voorwaarden op de CPS website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten