donderdag 18 november 2010

Maak vrijdag 19 november kennis met Hasselblad


Denk je aan een overstap naar een middenformaat camera, en wil je eens kennismaken met de superieure kwaliteit van het Hasselblad systeem? Kom dan a.s. vrijdag 19 november naar Calumet Amsterdam.

Die dag demonstreren we je, bijgestaan door David Grover (tot 14:30 uur) en Hans Cornet van Hasselblad, het complete Hasselblad programma in een studio setting.

Omdat er belangrijke verschillen bestaan tussen kunstlicht en flitslicht, zowel in techniek, investering en in het uiteindelijke resultaat is het goed om je daar eens in te verdiepen. De studio setting is daarom uitgerust met een opstelling met Arri kunstlicht én een opstelling met flitslicht. Zo'n test is natuurlijk niet compleet zonder model dus daar zorgen we ook voor.

Naast het fotograferen met Hasselblad laten we je graag ook de uitgebreide mogelijkheden van de Hasselblad Phocus software zien. Met de nieuwe Phocus software kun je niet alleen je Hasselblad RAW-beelden verwerken maar ook die van je 'kleinbeeld' D-SLR. Dat maakt Phocus een ideaal platform voor het verwerken van al je RAW-beelden. Phocus ondersteunt alle RAW-bestanden van meer dan 150 DSLR camera's, waaronder Canon, Nikon, Leica, Sony, Fuji en Olympus evenals de meest gangbare bestandsformaten zoals TIFF, JPEG, DNG, en PNG.

Er is op deze dag geen programma. Aanmelden hoeft niet. Je kan op ieder moment tussen 10.00 en 16.00 uur binnenlopen.

Je bent van harte welkom. De koffie en broodjes staan voor je klaar.

Datum: a.s. vrijdag 19 november
Locatie: Calumet Amsterdam
Toegang: Gratis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten