vrijdag 26 november 2010

Mamiya is back!


Een frisse wind bij Mamiya
Na een periode van betrekkelijke stilte waait er weer een frisse wind bij Mamiya. De wereldleider in het middenformaat heeft een nieuw logo gekregen en bracht een prachtig nieuw systeem uit. Dit Mamiya 645 DM-systeem omvat drie modellen met 22, 28 en 33 megapixels en wordt gecompleteerd met een uitgebreide serie objectieven, zoals de door Schneider Duitsland ontwikkelde objectieven met centrale sluiter. Naast de ongelooflijke beeldkwaliteit is de prijs een sterk punt, want een complete Mamiya DM22-kit (set van camera en achterwand) kost slechts € 6.990,- excl. BTW. Dat is een middenformaat camera voor de prijs van een 35mm DSLR!

Gratis iPad bij bij aankoop van je Mamiya DM
Apps voor de iPhone of iPad van Apple die specifiek voor fotografen zijn ontworpen, kunnen ongelooflijk creatief en nuttig zijn. De Mamiya Remote Capture-app voor het nieuwe Mamiya DM-systeem is er zo een. Deze app maakt van je Apple iPhone , iPad of iPod Touch een draadloze imageviewer. Zo kunnen je klanten, art directors of stylisten in real-time op de set meekijken en onmiddellijk feedback op je opname geven. Een modern Polaroidje dus. Omdat wij het de beste app sinds tijden vinden, bieden wij bij elke Mamiya DM-kit tijdelijk gratis een iPad aan.
(Aanbieding geldig tot 31 december 2010)

Wil je meer over dit weten over dit betaalbare professionele systeem? Ben je toe aan een upgrade van je apparatuur? Bezoek dan onze demodagen!

Dinsdag 7 december 2010, Roman Art in Rotterdam
In de studio van Roman Art demonstreert Patrick Nagtegaal op dinsdag 7 december 2010 de Mamiya DM33 en DM22. Natuurlijk kun je ook zelf in deze studio aan de slag met de aanwezige Mamiya's. De gemaakte beelden kunnen op de aanwezige iMac's bewerkt en eventueel geprint worden.

Tijden: 10:00 - 16:00 uur
Locatie: Roman Art, Hongkongstraat 94, 3047 BS Rotterdam

Woensdag 8 december 2010, DeFotostudio.com in Zaltbommel
Woensdag 8 december zijn onze experts in Zaltbommel. Probeer hier de Mamiya DM33 en 22 uit in de moderne studio van DeFotostudio.com.'s Morgens of 's middags kun je ook nog een demonstratie van Wout de Jong over workflow met Capture One-software volgen. Ook hier geldt dat je geschoten beelden op de aanwezige iMac's mag bewerken en eventueel printen.

Tijden: 10:00 - 16:00 uur
Locatie: DeFotostudio.com, Dwarsweg 15 5301, KB Zaltbommel

Tot ziens in Rotterdam of Zaltbommel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten