vrijdag 6 augustus 2010

Workshop Autofotografie voor lezers van Autovisie


Ben jij een echte auto en fotografieliefhebber en heb je altijd al willen weten hoe die fraaie platen in Autovisie tot stand komen? Dan biedt Autovisie je nu een ultieme kans!

Fotografen Henk van den Hurk en Eric van Vuuren geven op zaterdag 11 september een aantal van hun geheimen prijs en jij hebt de kans om hierbij aanwezig te zijn! Tijdens deze eendaagse workshop te Amsterdam krijg je onder meer uitleg over hun werkwijze en auto- fotografie in het algemeen. Kroymans Ferrari heeft voor deze speciale gelegenheid de Ferrari F430 ter beschikking gesteld. Uiteraard zijn er nog meer modellen aanwezig, zodat er uitgebreid geoefend kan worden.

Programma:

  • 09:15 uur Ontvangst cursisten bij Calumet in Amsterdam
  • 09:30 uur Aanvang presentatie door Henk van den Hurk en Eric van Vuuren
  • 11:30 uur Start fotografie op locatie
  • 14:00 uur Retour naar Calumet
  • 14:15-17:00 uur Individuele beoordeling van ieders werk en (voor de liefhebbers) uitleg over photoshop technieken


Aanmelden:
Door de individuele begeleiding is er slechts plaats voor 20 personen. Dit geeft de fotografen de mogelijkheid om in twee groepen van 10 te werken tijdens het fotograferen op locatie. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar h.louwaard@autovisie.nl
Vermeld je naam, adres- gegevens, geboortedatum, (mobiele) telefoonnummer en merk en type camera.
Geef tevens aan of je tijdens de workshop met een iMac van Calumet wilt werken of je eigen laptop meeneemt. De workshop is alleen geschikt voor cursisten die in het bezit zijn van een spiegel- reflexcamera. Inlichtingen over de cursus via het eerder genoemde 
e-mailadres. Bij meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen, wordt er geloot. Inschrijven kan tot en met 22 augustus.

Kosten:
De kosten voor deze fotowork- shop bedragen, inclusief koffie, thee, lunch en het eventuele gebruik van de door Calumet ter beschikking gestelde iMacs bedragen 185,00 euro per persoon.

Meer info:
https://twitter.com/creativeric
https://twitter.com/Autovisie_NL

INSCHRIJVEN KAN ALLEEN VIA EMAIL NAAR: h.louwaard@autovisie.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten